Mmmm..... cookies...

5. marts 2024

Nyt fra bestyrelsen 2

Nyhedsbrev nr. 2 - Ny Lokalinspektør og nye email adresser mv.

Kære beboere,

Kan man allerede tale om en tradition, eller er vi stadig i begyndelsesfasen af en tilbagevendende begivenhed med et nyhedsbrev nr. 2?

 

Siden vi overtog stafetten i slutningen af januar, har bestyrelsen været i sving for at føre vores fælles planer og visioner ud i livet.

I vores første nyhedsbrev introducerede vi jer for nogle af disse tanker, og denne gang vil vi udbygge disse ideer yderligere og adressere nogle af de spørgsmål, der stadig hænger i luften.

 Velkommen til vores nye Lokalinspektør

Mange af jer har måske allerede bemærket eller læst på Lejerbo's officielle opslag, at Aleks nu officielt er blevet vores nye lokalinspektør fra 1. marts. Vi ønsker Aleks tillykke med stillingen og ser frem til et frugtbart samarbejde. Driftchef Steen og bestyrelsen har budt Aleks velkommen, og der vil snart blive opsat et billede og en kort præsentation af ham, så alle kan sætte ansigt på vores nye lokalinspektør. Man er stadig på jagt efter en Varmemester.

Nye email-adresser til bestyrelsen

Efter en del overvejelser og i tråd med GDPR-bestemmelserne, har vi besluttet at opdatere vores kommunikationskanaler. Vi har etableret nye email-adresser til bestyrelsen, som nu kan kontaktes via bestyrelsen@froegaarden.dk. Dette giver en mere sikker og direkte kommunikationsvej for alle beboere. Vi har også oprettet specifikke adresser for udlejning af gæsteværelse og fælleslokale (udlejning@froegaarden.dk) samt en officiel adresse for formanden (formanden@froegaarden.dk). Dette erstatter de tidligere "gratis" mail som outlook, gmail, yahoo og hvad de ellers hedder. Der er ikke noget i denne verden, som er gratis og med de andre betaler man med sine data. 

Opdateringer vedrørende udlejning og MobilePay

Vi er i fuld gang med at forbedre processerne omkring udlejning af vores fællesfaciliteter. På grund af nogle forsinkelser i samarbejdet med Lejerbo angående oprettelsen af en konto og MobilePay, beder vi om lidt tålmodighed. Vi forventer snart at kunne tilbyde en smidig løsning for booking og betaling. Indtil da, vil kontant betaling være en midlertidig løsning for dem, der ønsker at booke nu. Man kan finde mere information om Fælleslokalet og Gæsteværelset på hjemmesiden under Beboerinfo. Vi har også lavet en opdateret folder, som vil komme rundt i alle postkasser snarest muligt.

Webopdateringer forbedrer tilgængelighed

Som lovet har vi arbejdet på at forbedre vores hjemmeside, som nu kan tilgås via frøgården.dk eller afd91-0.lejerbo.dk. Vi har opdateret med nyttig information, inklusive tidligere referater og husordener, og arbejder løbende på at gøre siden endnu mere brugervenlig.

Aktiviteter i Frøgården

For at fremme vores fællesskab og engagement i Frøgården, vil aktivitetskalenderen blive opdateret løbende på hjemmesiden. Vi vil sikre, at alle har adgang til oplysninger om kommende begivenheder og aktiviteter. Jeg har aftalt med Louise at hun sender aktivitetskalenderen til mig og så ligger jeg den på hjemmesiden under Aktiviteter under Beboerinfo. Vi er ved at kikke på om Louise selv kan lægge aktiviteterne ind eller om det bare er nemmere at jeg gør der.

 

Vi håber, at disse opdateringer og tiltag vil blive positivt modtaget, og ser frem til fortsat at arbejde for fællesskabets bedste. Skulle I have spørgsmål eller forslag, er I altid velkomne til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Jonas Christoffersen

Bestyrelsesformand, Frøgården